Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Формування резерву працівників державних органів для роботи на деокупованих територіях України

опубліковано 20 липня 2023 о 14:55

Постановою Кабінету Міністрів України від 23 травня 2023 року № 524 «Про реалізацію експериментального проекту щодо створення резерву працівників державних органів для роботи на деокупованих територіях України» затверджено Порядок реалізації відповідного пілотного проєкту Уряду (далі – Порядок).  

Створення резерву працівників державних органів для роботи на деокупованих територіях України (далі – резерв) реалізується в рамках експериментального проєкту, одним із координаторів якого є НАДС. 

Резерв створюється з метою максимально швидкого відновлення нормальної життєдіяльності на звільнених територіях та формується в електронній формі з осіб, які виявили бажання працювати в державних органах на деокупованих територіях на посадах державної служби. Для автоматизації та цифровізації резерву функціонує інформаційно-комунікаційна система, що містить відомості про осіб, зарахованих до резерву згідно з Порядком. 

Потрапити до резерву може кожен! Подати свою кандидатуру до складу резерву можна через електронний кабінет на сайті https://reserve.nads.gov.ua/  або скориставшись посиланням на банері