Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В січні 2020 року кількість звернень до столичних центрів обслуговування платників щодо отримання адміністративних послуг склала понад 44 тисячі

опубліковано 12 лютого 2020 о 11:32

Головне управління ДПС у м. Києві інформує, що за січень 2020 року загальна кількість звернень до столичних  центрів обслуговування платників щодо отримання  адміністративних послуг становила понад 44 тисячі.

При цьому, кількість наданих адміністративних послуг становить понад 40 тисяч, що включає в себе видачу довідок, свідоцтв, ліцензій та інше.

Зокрема, видано понад 9 тисяч карток платника податків та внесено до паспортів громадян України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків.

Більше тисячі громадян отримали відомості з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків.

Платниками податків, як юридичними так і фізичними особами, отримано понад 8 тисяч електронних довірчих послуг, для забезпечення можливості використання електронного цифрового підпису.

Протягом зазначеного періоду  було зареєстровано 963 реєстратори розрахункових операцій та зареєстровано книг обліку розрахункових операцій більше  3-х тисяч.

До центрів обслуговування звертаються платники і стосовно отримання довідки про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи. В січні 2020 року таких довідок  підготовлено та видано платникам податків понад 7 тисяч.

Понад 4 тисячі громадян здійснили реєстрацію платника єдиного податку та понад 3 тисячі  платників отримали витяг з реєстру платників єдиного податку.

В січні 2020 року понад 2 тисячі платників отримали або подовжили терміни дії ліцензій на роздрібну торгівлю тютюновими або алкогольними виробами.