Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Вадим Дідок: протягом січня – лютого 2021 року зафіксовано понад 69 тисяч звернень до Центрів обслуговування платників м. Києва щодо отримання адміністративних послуг

опубліковано 15 березня 2021 о 09:37

«У січні – лютому 2021 року до Центрів обслуговування платників Головного управління ДПС у м. Києві щодо отримання адміністративних послуг надійшло понад 69 тисяч звернень. Водночас, кількість наданих адміністративних послуг становить  понад 63 тисячі,  що  охоплює  видачу  довідок,  свідоцтв, ліцензій та  інше», – повідомив заступник начальника Головного управління ДПС у м. Києві Вадим Дідок.  

Зокрема, у січні – лютому 2021 року видано понад 12 тисяч карток платника податків та внесено до паспортів громадян України дані про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків.

Понад 3 тисячі громадян отримали відомості з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків.

Платникам податків, як юридичним, так і фізичним особам, для забезпечення можливості   використання  кваліфікованого  електронного  підпису  надано  понад  9 тисяч електронних довірчих послуг.

До столичних центрів обслуговування платники звертаються і стосовно отримання довідки про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на  контролюючі  органи.  Так,  за  січень – лютий  2021 року підготовлено та видано понад 10 тисяч таких довідок.

Понад 10 тисяч громадян здійснили реєстрацію платника єдиного податку та понад 8 тисяч платників отримали витяг з реєстру платників єдиного податку.

У січні 2021 року понад 4 тисячі платників отримали або подовжили терміни дії ліцензій на роздрібну торгівлю тютюновими та алкогольними виробами.