Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Понад 325 тисяч адміністративних послуг надано фахівцями центрів обслуговування платників Києва за січень - жовтень 2022 року

, опубліковано 14 листопада 2022 о 08:41

Протягом 10 місяців поточного року до столичних центрів обслуговування платників надійшло 388 тисяч звернень щодо отримання адміністративних та інших послуг. Кількість наданих адміністративних  послуг у січні – жовтні 2022 року – понад 325 тисяч (це видача довідок, свідоцтв, ліцензій та іншого).

Фахівцями центрів обслуговування видано майже 64 тисячі карток платника податків з одночасним внесенням до паспортів громадян України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків. Також, понад 12 тисяч громадян отримали відомості з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків.

За січень-жовтень 2022 року, з метою забезпечення можливості використання кваліфікованого електронного підпису платниками податків, як юридичними так і фізичними особами, отримано понад 21 тисячу електронних довірчих послуг.

З початку 2022 року зареєстровано майже 8 тисяч  реєстраторів розрахункових операцій. Окрім того, зареєстровано майже 14 тисяч книг обліку розрахункових операцій.

Майже 5 тисяч СГД здійснили реєстрацію платника ПДВ, та понад 4 тисячі платників отримали витяг з реєстру платників ПДВ.

Упродовж 10 місяців 2022 року 126 тисяч суб’єктів господарської діяльності здійснили реєстрацію платника єдиного податку та 65 тисяч платників отримали витяг з реєстру платників єдиного податку.

Послугами ліцензування оптової та роздрібної торгівлі підакцизної групи товарів та зберігання пального скористалися майже 20 тисяч платників податків.

Також співробітниками центрів обслуговування платників, з початку року,  підготовлено майже 21 тисячу довідок про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи.

Підписатися на YouTube-канал Головного управління ДПС у м. Києві:

https://cutt.ly/UgBni5e    

Комунікаційна податкова платформа для громадськості та бізнес-спільноти:  kyiv.ikc@tax.gov.ua

Підписатися на телеграм-канал ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua