Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У столиці з початку року оформлено майже 9,6 тисяч ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами

, опубліковано 18 листопада 2022 о 11:03

Протягом січня – жовтня 2022 року податковою м. Києва видано 9580 ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами, а саме: алкогольними напоями – 5360 ліцензій, тютюновими виробами – 4220.

У жовтні поточного року видано 1125 ліцензій на право роздрібної торгівлі підакцизними товарами. Зокрема, на право реалізації алкоголю підприємці отримали 690 ліцензій, тютюнових виробів – 435.

Крім того, з початку року анульовано 2116 ліцензій, у тому числі за жовтень – 182.

Отримати ліцензію на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами можна звернувшись з відповідною заявою та необхідними документами до Центру обслуговування платників Головного управління ДПС у м. Києві за адресою: вул. Шолуденка, 33/19.

З умовами отримання ліцензій та переліком документів, необхідних для їх отримання, можна ознайомитися на субсайті Головного управління ДПС у м. Києві за посиланням: https://kyiv.tax.gov.ua/diialnist/mistsya-nadannya-administrativnih-poslu/.  

Підписатися на YouTube-канал Головного управління ДПС у м. Києві:

https://cutt.ly/UgBni5e    

Комунікаційна податкова платформа для громадськості та бізнес-спільноти:  kyiv.ikc@tax.gov.ua

Підписатися на телеграм-канал ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua