Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Фахівці столичної податкової взяли участь у семінарі-практикумі

опубліковано 18 лютого 2020 о 14:59

18 лютого, відбувся методичний семінар - практикум на тему «Економічна судова експертиза як доказ у податкових спорах», який проведено Науково-дослідним центром судової експертизи з питань інтелектуальної власності Міністерства юстиції України спільно з Юридичною компанією «Lex Consulting».

У семінарі взяли участь представники Головного управління ДПС у м. Києві, а саме фахівці Департаменту податкових перевірок, трансфертного ціноутворення та міжнародного оподаткування, а також управління правового забезпечення.

З темою «Практика визначення зобов’язань з податку на прибуток з урахуванням останніх тенденцій застосування контролюючими органами П(С)БО 15 «Дохід», у якості спікера виступила заступник директора Департаменту податкових перевірок, трансфертного ціноутворення та міжнародного оподаткування – начальник управління перевірок у сфері торгівлі та послуг Головного управління ДПС у м. Києві Олена Кравчук.

Олена Всеволодівна поділилася практичним досвідом та розповіла про визначення зобов’язань з податку на прибуток з урахуванням останніх змін. Окрему увагу було приділено важливому питанню щодо виявлення нереальних господарських операцій у ході документальних перевірок, який процес дослідження критеріїв нереальності таких операцій та які наслідки для суб’єктів господарювання, що здійснюють такі господарські операції.

Учасники та гості заходу мали змогу почути найсвіжішу інформацію, розібратися у нюансах та поставити запитання спікерам.