Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Перше засідання новоутвореної Громадської ради: обрано керівний склад

опубліковано 20 лютого 2020 о 12:47

Сьогодні, в стінах столичного управління податкової служби відбулося перше засідання Громадської ради при Головному управлінні ДПС у м. Києві. Відкрив захід Олександр Саприкін, який є відповідальним за проведення першого засідання Громадської ради. Олександр Миколайович ознайомив присутніх з порядком денним заходу.

Першочерговим питанням засідання було обрання голови ради, його заступника та секретаря. Шляхом голосування переважною кількістю голосів головою Громадської ради було обрано Олега Добровольського. Заступником голови стала Ірина Нараєвська, секретарем обрано Юлію Рибченко. Новообраний голова подякував присутнім за підтримку та довіру, а також запевнив, що Громадська рада і надалі буде сприяти налагодженню діалогу органів виконавчої влади та громадськості.

Члени ради, висловили свої пропозиції та бачення щодо проведення наступного засідання Громадської ради, та щодо підготовки відповідних документів, які будуть регулювати діяльність Громадської ради при Головному управлінні ДПС у м. Києві.