Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

До кампанії декларування долучаються зірки спорту

опубліковано 24 червня 2020 о 17:58

У рамках проведення цьогорічної кампанії декларування до Центру обслуговування платників ДПІ у Солом’янському районі міста Києва завітав відомий футболіст та заслужений тренер України Олександр Петраков. Нагадаємо, що наприкінці минулого року Українська асоціація футболу та її партнери виплатили збірній чемпіонів на чолі з Олександром Васильовичем рекордні преміальні за їх історичне досягнення.

Фахівці ЦОП ДПІ надали Олександру Петракову всю необхідну інформацію щодо порядку заповнення та подання декларації. За словами тренера, сплата податків і декларування доходів - обов'язок та відповідальність кожного громадянина, адже від цього залежить подальший розвиток країни!

Столична податкова дякує Олександру Петракову за його активну громадянську позицію та бажає нових перемог і досягнень на посаді головного тренера збірної U-17 Української асоціації футболу, де він продовжує працювати. Запрошуємо громадян також виконати свій конституційний обов' язок, і задекларувати доходи.

Нагадуємо, декларацію про майновий стан і доходи необхідно подати до територіального органу податкової служби за місцем своєї податкової адреси, або зробити це онлайн.