Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Тренінг для адміністраторів ЦНАП Солом’янського району м. Києва щодо внесення змін до Державного реєстру фізичних осіб – платників податків у разі зміни особистих даних

опубліковано 23 жовтня 2020 о 15:55

Вчора, у приміщенні Центру надання адміністративних послуг Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, відбувся тренінг за участю заступника начальника ДПІ у Солом'янському районі Юлії Олійник та фахівців Центру обслуговування платників Солом’янського району Головного управління ДПС у м. Києві для адміністраторів ЦНАП Солом’янського району м. Києва.

Під час тренінгу було обговорено питання вчасного внесення змін до Державного реєстру фізичних осіб – платників податків, у разі зміни особистих даних.

Так, представники столичної податкової наголосили на необхідності громадян повідомляти контролюючий орган про зміну особистих даних протягом місяця з дня їх виникнення. Податківці зазначили, що для цього необхідно звернутися до Центру обслуговування платників податків за своєю податковою адресою (місцем проживання) або скористатися електронним сервісом податкової.

Детальніше, про те як це можна зробити, за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=-UOQHkl4-5w.

Також, під час тренінгу присутні обговорили несвоєчасне подання заяви за формою №5ДР та наслідки неповідомлення податкової про зміну особистих даних.

Учасники заходу мали змогу поставити свої питання спікерам та отримати кваліфіковані відповіді.  

Подібні заходи будуть проводитись і надалі.