Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Особливості застосування РРО/ПРРО обговорювалися під час онлайн-засідання «круглого столу»

опубліковано 22 лютого 2021 о 14:49

Днями, у Головному управлінні ДПС у м. Києві проведено чергове онлайн-засідання «круглого столу» за участю фахівців столичної податкової та суб’єктів господарювання м. Києва.

Під час заходу обговорювалися питання застосування реєстраторів розрахункових операцій та програмних реєстраторів розрахункових операцій.

Фахівці управління контролю за розрахунковими операціями розповіли учасникам заходу про основні аспекти застосування суб’єктами господарювання РРО/ПРРО, щодо категорій суб’єктів господарювання, які звільнені від застосування РРО/ПРРО, а також про скасування механізму «кешбек» (компенсації споживачам частини сум штрафних санкцій).

Крім того, податківці нагадали, що  на  субсайті  Головного  управління  ДПС  у м. Києві єдиного вебпорталу ДПС функціонує банер «Програмні РРО», в якому розміщена інформація щодо запровадження, реєстрації та застосування ПРРО.

Фахівців столичної податкової аргументовано надали відповіді на запитання присутніх щодо заявленої теми.

Проведення засідань «круглого столу» є важливим аспектом у налагодженні діалогу з представниками бізнесу, що в свою чергу дає можливість бізнес-спільноті бути в курсі нововведень податкового законодавства.