Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проведення онлайн засідань «круглого столу» є важливим аспектом у налагодженні діалогу з представниками бізнесу

, опубліковано 01 березня 2021 о 09:50

У приміщенні столичної податкової, 26 лютого 2021 року відбулося чергове онлайн засідання «круглого столу» з платниками податків м. Києва на тему: «Особливості застосування реєстраторів розрахункових операцій та програмних реєстраторів розрахункових операцій». Захід проходив за допомогою платформи для онлайн-конференцій – ZOOM.

Фахівці Головного управління ДПС у м. Києві проінформували онлайн слухачів щодо важливих аспектів законодавчих змін у застосуванні реєстраторів розрахункових операцій (РРО) та програмних реєстраторів розрахункових операцій (ПРРО) .

У ході заходу обговорювалися питання, зокрема, щодо категорій платників, які мають обов’язково використовувати реєстратори розрахункових операцій (РРО) та програмні реєстратори розрахункових операцій (ПРРО), хто має право не застосовувати РРО або ПРРО, ліміти обсягу доходів платників єдиного податку, скасування механізму компенсації – «кешбек». Крім того, столичні податківці надали практичні рекомендації щодо застосування програмного забезпечення під час проведення розрахункових операцій.

Також фахівці податкової нагадали платникам податків м. Києва про функціонування банера «Програмні РРО» на субсайті Головного управління ДПС у м. Києві єдиного вебпорталу ДПС, в якому розміщена інформація щодо запровадження, реєстрації та застосування ПРРО.

Практика проведення таких заходів буде продовжуватися.