Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Представники столичної податкової взяли участь у заході присвяченому новаціям у податковій сфері 2021

, опубліковано 26 лютого 2021 о 16:43

Днями відбувся широкоформатний захід з елементами панельної дискусії на тему «ФІНАНСИ – СЬОГОДЕННЯ В МАЙБУТНЬОМУ», організаторами якого виступили Територіальне відділення Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України» в м. Києві спільно з Столичною правовою фундацією (SPF Expert») та Адвокатським об’єднанням «UniMinds».

У заході столичну податкову представляли заступник начальника Головного управління ДПС у м. Києві Вадим Дідок, начальник управління інформаційної взаємодії Юлія Рибченко, в.о. начальника управління інформаційних сервісів Марія Лаврик та фахівці Головного управління ДПС у м. Києві. Серед учасників також були провідні експерти податкової сфери, висококласні адвокати-практики, економісти та керівники підприємств.

Теми обговорення присвячені новаціям у податковій сфері, особливостям роботи столичних електронних сервісів у період карантину, нововведенням в системі фінансового моніторингу в Україні та їх впливу на бізнес.

Заступник начальника Головного управління ДПС у м. Києві Вадим Дідок під час виступу ознайомив присутніх із нововведеннями податкового законодавства та новаціями у організації роботи електронних сервісів на 2021 рік. Детально розповів про основні аспекти застосування програмних реєстраторів розрахункових операцій та їх переваги, розкрив подробиці деклараційної кампанії 2021 року.

Марія Лаврик розповіла учасникам, про роботу столичних центрів обслуговування платників у період карантину та надала змістовні відповіді на запитання учасників заходу.

Юлія Рибченко поінформувала присутніх щодо інформаційних ресурсів ДПС України, на яких постійно розміщуються актуальні роз’яснення податкового спрямування, коментарі керівництва та інфографіки. Також учасникам було запропоновано долучитися до підписників сторінок податкової служби у соціальних мережах.

Учасники та гості заходу мали змогу почути найсвіжішу інформацію, розібратися у нюансах та поставити запитання представникам столичного податкового відомства .