Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про законодавчі вимоги до використання РРО/ПРРО під час онлайн засідання «круглого столу»

, опубліковано 29 вересня 2021 о 08:57

Днями в Головному управлінні ДПС у м. Києві було проведено чергове онлайн засідання «круглого столу» для суб’єктів господарювання столиці.  Темою заходу стало обговорення законодавчих вимог до використання РРО/ПРРО.  

«Столичною податковою постійно проводиться робота направлена на доведення до платників податків норм податкового законодавства. Одним із нагальних питань, яке потребує більш детального роз’яснення, є питання щодо застосування представниками бізнесу реєстраторів розрахункових операцій та програмних реєстраторів розрахункових операцій», – зауважила в.о. начальника Головного управління ДПС у м. Києві Інна Якушко, відкриваючи захід.

Під час засідання фахівці податкової м. Києва розповіли про особливості застосування РРО/ПРРО та останні законодавчі зміни. Акцентували увагу слухачів на перевагах застосування програмних РРО та правилах його використання.

Також нагадали про відповідальність платників за порушення норм податкового законодавства в частині застосування РРО/ПРРО.

На завершення заходу онлайн слухачі мали можливість поставити запитання фахівцям столичної податкової щодо заявленої теми.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС :

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine