Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про порядок застосування РРО/ПРРО під час чергового засідання «круглого столу» ДПС Києва

, опубліковано 26 квітня 2021 о 16:27

Нещодавно, в Головному управлінні столичної податкової було проведено чергове онлайн засідання «круглого столу» за участі заступника начальника Головного управління ДПС у м. Києві  Інни Якушко.

Під час заходу фахівці столичної податкової та представники бізнесу обговорили актуальні законодавчі зміни у застосуванні РРО/ПРРО. Захід відбувся у форматі ZOOM-конференції.

В ході засідання фахівці податкової докладно поінформували учасників заходу про вимоги щодо застосування РРО/ПРРО у 2021 році та про розширення сфери їх застосування з 01 січня 2022 року.   

Також, податківці нагадали, що Державною податковою службою України розроблено та розміщено на офіційному вебпорталі ДПС два безкоштовних програмних рішення «Програмний реєстратор розрахункових операцій» та фіскальний додаток пРРОсто, що призначені для проведення розрахункових операцій.

Крім того, слухачам нагадали про офіційні сторінки Державної податкової служби України у соціальних мережах та електронні сервіси ДПС, які полегшують і спрощують ведення підприємницької діяльності, особливо в умовах карантинних обмежень.

У ході онлайн засідання учасники мали можливість обговорити проблемні питання, які виникають у них під час застосування РРО/ПРРО та можливі шляхи їх вирішення.

Подібні заходи будуть проводитись і надалі.