Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Допомога Ветеранів податкової служби у проведенні кампанії «Декларування – 2017»

опубліковано 21 квітня 2017 о 09:44

Податкова система України, як і сама держава, достатньо молода. А значить, фахівці фіскальних органів мають прекрасну можливість переймати досвід безпосередньо у людей, які стояли у витоків служби. Під час спілкування з ветеранами співробітники інспекції переймають не лише знання, але й шанобливе ставлення до власної професії.

Надати допомогу фахівцям ДПІ у Святошинському районі ГУ ДФС у м. Києві в проведенні інформаційної кампанії погодились старші колеги, які завжди охоче беруть участь у масових заходах, направлених на виховання податкової культури. Так, представники Асоціації ветеранів податкової служби у Святошинському районі м. Києва та начальник управління податків і зборів з фізичних осіб Вікторія Анатоліївна Беспалова разом розповсюджували пам’ятки та листівки.

Ветерани залюбки допомагають працівникам ДПІ організовувати роботу по розповсюдженню інформації щодо кампанії декларування серед населення для залучення до декларування якомога більшої кількості громадян.

Працівники ДПІ у Святошинському районі ГУ ДФС у м. Києві високо цінують можливість спілкуватися з досвідченими, обізнаними у своїй справі людьми, звертатися до них за порадами, обговорювати шляхи вирішення нагальних питань та нових ідей. І дуже вдячні за те, що їх серця завжди відкриті для спілкування з молодими спеціалістами.

Нагадаємо, що кампанія «Декларування – 2017» закінчується через декілька тижнів, останній день подання декларації - 3 травня 2017 року. Тож, шановні платники, не зволікайте, подайте декларацію про доходи вчасно!

ДПІ у Святошинському районі ГУ ДФС у м. Києві