Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Танцювальний марафон кампанії «Декларування - 2017»

опубліковано 21 квітня 2017 о 09:52

В рамках кампанії «Декларування - 2017» ДПІ у Святошинському районі ГУ ДФС у м. Києві започатковано прекрасну традицію залучення  дітей працівників інспекції та платників податків влаштовувати танцювальні флешмоби.

Першими відкрили «Танцювальний марафон» хореографічна група «Морська хвиля» у символічних футболках з емблемою ДФС та написом  «Задекларуйте доходи».

Минулого тижня, у приміщенні ДПІ у Святошинському районі ГУ ДФС у м. Києві відбувся другий тур «Танцювального марафону».

Цього разу учасниця та призерка різноманітних конкурсів зі спортивно – бальних танців Регіна продемонструвала присутнім елегантний танець «Віденський вальс»  та  запальний кубинський «Ча-ча-ча». Танцівниця була одягнена у плаття з емблемою ДФС та написом «Задекларуй у Святошино».

Наприкінці танцю керівник інспекції Юлія Ванюк зазначила, що такою акцією учасники «Танцювального марафону» намагаються донести до усіх присутніх, що задекларовані доходи – це щасливе, цікаве та стабільне майбутнє наших дітей.

Далі буде…

Шановні платники, ДПІ у Святошинському районі ГУ ДФС у м. Києві нагадує, що кампанія декларування триває до 3 травня 2017 року. Поспішайте задекларувати свої доходи!

ДПІ у Святошинському районі ГУ ДФС у м. Києві