Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Столичні органи фіскальної служби запрошують громадян підвищити правову обізнаність

опубліковано 08 грудня 2016 о 12:45

Згідно з розпорядженням Кабінету Міністрів України, з 5 по 9 грудня цього року в Україні пройдуть ряд заходів у рамках проведення Всеукраїнського тижня права.

Головне управління Державної фіскальної служби у м. Києві та його територіальні органи планують доєднатися до проведення тижня права та надати всім охочим правову допомогу за напрямом діяльності відомства.

Цьогорічні заходи з питань підвищення рівня правової обізнаності громадян відбудуться за загальною визначеною темою: «Реалізація прав людини, у тому числі учасників антитерористичної операції, членів їх сімей та внутрішньо переміщених осіб та постраждалих внаслідок зазначеної операції»

Кожен бажаючий зможе звернутись до будь-якого з Центрів обслуговування платників ГУ ДФС У м. Києві й отримати необхідну інформаційну допомогу.

Довідково: 10 грудня в Україні й в усьому світі відзначається Міжнародний день прав людини. Цього дня у 1948 році Генеральна Асамблея ООН прийняла Загальну декларацію прав людини - перший міжнародний документ, який задекларував рівність прав і свобод усіх людей. У ньому вперше в історії людства права людини трактувались як такі, якими кожна людина наділена завдяки факту свого існування і які є невід’ємною складовою людського життя. У Декларації найвищою цінністю було проголошено людське життя, його безпеку, гідність та громадянські, політичні, соціальні, культурні права людини, які кожна держава зобов’язана захищати силою Закону.