Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

До завершення «Деклараційної кампанії 2022» залишилося два дні

, опубліковано 18 липня 2022 о 16:25

«До завершення кампанії декларування громадянами доходів, отриманих у 2021 році залишилося два календарних дні. Цьогоріч останній день подання декларації про майновий стан і доходи настає 19 липня 2022 року, а термін сплати задекларованої суми податків та зборів – не пізніше 31 липня 2022 року», – наголосила в.о. начальника столичної податкової Оксана Датій.

Вона також підкреслила, що оскільки 31 липня 2022 року припадає на вихідний день, то з урахуванням норм п. 57.1 ст. 57 Податкового кодексу України останній день для сплати податкових зобов’язань громадянами за даними декларацій припадає на
01 серпня 2022 року.

За вибором платника податків декларацію можна подати до Центру обслуговування платників за місцем своєї податкової адреси особисто або уповноваженою на це особою, поштою або засобами електронного зв’язку.

Для зручності платників у Електронному кабінеті функціонує сервіс «ЕК для громадян» – «Податкова декларація про майновий стан і доходи». Скористатися зазначеним сервісом можна при наявності кваліфікованого електронного підпису.