Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Вадим Дідок: за січень – квітень 2021 року зафіксовано понад 148 тисяч звернень до Центрів обслуговування платників м. Києва щодо отримання адміністративних послуг

, опубліковано 21 травня 2021 о 13:51

У січні – квітні 2021 року до Центрів обслуговування платників Головного управління ДПС у м. Києві щодо отримання адміністративних послуг надійшло понад 148 тисяч звернень. Водночас, кількість наданих адміністративних послуг становить понад 136 тисяч, що охоплює видачу довідок, свідоцтв, ліцензій та інше, – повідомив заступник начальника столичного податкового управління Вадим Дідок.

Так, з початку 2021 року видано понад 23 тисячі карток платника податків та внесено до паспортів громадян України дані про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків.

Понад 6 тисяч громадян отримали відомості з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків.

Платникам податків, як юридичним, так і фізичним особам, для забезпечення можливості використання кваліфікованого електронного підпису надано понад
17 тисяч електронних довірчих послуг.

У січні – квітні 2021 року було зареєстровано понад 3 тисячі реєстраторів розрахункових операцій та майже 9 тисяч книг обліку розрахункових операцій.

До столичних центрів обслуговування платники звертаються і стосовно отримання довідки про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи. Так, за січень – квітень
2021 року підготовлено та видано понад 26 тисяч таких довідок.

Понад 25 тисяч громадян здійснили реєстрацію платника єдиного податку та понад 18 тисяч платників отримали витяг з реєстру платників єдиного податку.

У січні – квітні 2021 року понад 11 тисяч платників отримали або подовжили терміни дії ліцензій на роздрібну та оптову торгівлю тютюновими та алкогольними виробами.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС :

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine