Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Шановні представники інститутів громадянського суспільства!

опубліковано 03 січня 2020 о 14:42

Шановні представники інститутів громадянського суспільства!

Відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» (далі – Постанова № 996) при Головному управлінні  ДПС у м. Києві утворюється Громадська рада.

15 січня 2020 року о 15 год. 00 хв.у приміщенні Головного управління  ДПС у м. Києві, за адресою: м. Київ,  вул. Шолуденка, 33/19 (3 поверх, кім. 316) відбудуться установчі збори з формування складу Громадської ради при Головному управлінні  ДПС у м. Києві. 

Ініціативна група, склад якої затверджено наказом Головного управління  ДПС у м. Києві від 31.10.2019 № 2523, сформувала список кандидатів до складу Громадської ради при Головному управлінні  ДПС у м. Києві, які можуть брати участь в установчих зборах з яким ви можете ознайомитись на субсайті Головного управління  ДПС у м. Києві у розділі «Про службу / Громадська рада / Ініціативна група / Повідомлення». Відповідно до вимог Постанови № 996 також розміщено наявну інформацію про ІГС та їх кандидатів (для ознайомлення).

Реєстрація учасників розпочинається о 14 год. 30 хв. та потребує наявності документу, що засвідчує особу.

Звертаємо увагу, участь за довіреністю не допускається.

Прохання: будьте відповідальними, поважайте інших учасників установчих зборів; зважайте на обставини, розрахуйте час і вчасно прибудьте на установчі збори.

Для отримання довідкової інформації звертайтеся за телефоном:
(044) 236-16-42.

Ініціативна група з формування складу Громадської ради при Головному управлінні  ДПС у м. Києві