Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У столичній податковій відбулося чергове засідання Громадської ради

, опубліковано 02 липня 2021 о 13:31

Сьогодні, 30 червня 2021 року, відбулося чергове засідання Громадської ради при Головному управлінні ДПС у м. Києві. Захід проходив онлайн на платформі ZOOM.

Участь у засіданні взяли начальник Головного управління ДПС у м. Києві Злата Лагутіна, голова Громадської ради Олег Добровольський та члени Громадської ради.

Засідання розпочав голова Громадської ради, який звернувся до учасників заходу із вступним словом, а також ознайомив із порядком денним.

У ході онлайн-виступу начальник столичного податкового управління Злата Лагутіна ознайомила присутніх із звітом роботи ДПС Києва за 5 місяців 2021 року.

За словами начальника ДПС Києва у січні – травні 2021 року платниками Києва перераховано до бюджетів усіх рівнів 53 мільярди 400 мільйонів гривень, що на 4 мільярди 148 мільйонів гривень, або на 8 % перевищує минулорічні надходження за аналогічний період. Таким результатам ми завдячуємо столичним платникам, які своєчасно та добровільно наповнюють бюджет нашої країни.

Загалом учасниками засідання були розглянуті ряд питань, а саме щодо допомоги новоствореним суб’єктам господарювання в частині повної та своєчасної сплати податків, особливостей проведення перевірок у період дії карантинних обмежень та подання уточнюючих розрахунків платниками ПДВ.

Крім того, члени Громадської ради обговорили тематику проведення заходів для платників податків.