Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Наказ Головного управління ДПС у м. Києві від 30.08.2023 № 559 "Про організацію співпраці з інститутами громадянського суспільства та бізнес-асоціаціями"

, опубліковано 06 жовтня 2023 о 14:55

ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА УКРАЇНИ
ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДПС у м. Києві

 Н А К А З

                  від 30.08.2023                                                                                                                   № 559

Про організацію співпраці з інститутами громадянського суспільства та бізнес-асоціаціями

Керуючись законами України «Про центральні органи виконавчої влади», «Про громадські об’єднання», «Про інформацію», Положення про Раду бізнес-омбудсмена, схваленим постановою Кабінету Міністрів України від 26 листопада 2014 року № 691 «Про утворення Ради бізнес-омбудсмена» (зі змінами), Положенням про Державну податкову службу України, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 06 березня 2019 року № 227 (зі змінами), постановою Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» (зі змінами), постановою Кабінету Міністрів України від 29 серпня 2002 року № 1302 «Про заходи щодо подальшого забезпечення відкритості у діяльності органів виконавчої влади», Положенням про Головне управління ДПС у м. Києві, затвердженим наказом ДПС від 12 листопада 2020 року № 643 (зі змінами), а також з метою виконання вимог наказу ДПС від 23.08.2023 № 687 «Про організацію співпраці з інститутами громадянського суспільства та бізнес-асоціаціями» та забезпечення належної взаємодії з інститутами громадянського суспільства, бізнес-асоціаціями, що представляють інтереси платників податків тощо

НАКАЗУЮ:

1. Утворити в Головному управлінні ДПС у м. Києві комунікаційну податкову платформу щодо взаємодії з інститутами громадянського суспільства, бізнес-асоціаціями, що представляють інтереси платників податків (далі – комунікаційна податкова платформа).

2. Визначити в Головному управлінні ДПС у м. Києві офіційною електронною адресою для обміну інформацією з інститутами громадянського суспільства, бізнес-асоціаціями, що представляють інтереси платників податків тощо, kyiv.ikc@tax.gov.ua.

3. Визначити координатором комунікаційної податкової платформи в. о. начальника Головного управління ДПС у м. Києві Твердохлєб Марину.

4. Визначити відповідальними за отримання та передачу на реєстрацію звернень до управління  документального забезпечення та електронного документообігу, що надходять на електронну адресу комунікаційної податкової платформи відповідно до вимог Інструкції з діловодства у Головному управлінні ДПС у м. Києві, затвердженої наказом Головного управління ДПС у м. Києві від 28.01.2021 № 155 (зі змінами) (далі – Інструкція), заступника начальника відділу комунікацій з громадськість управління інформаційної взаємодії Миронець Ірину та головного державного інспектора відділу комунікацій з громадськість управління інформаційної взаємодії Косташ Валентину. 

5. Визначити відповідальних осіб у структурних підрозділах Головного управління ДПС у м. Києві за організацію роботи з розгляду звернень, які надходять на електронну адресу комунікаційної податкової платформи згідно з додатком, що додається.

6. Управлінню інформаційних технологій (Сушко Павло) забезпечити створення в Головному управлінні ДПС у м. Києві електронної адреси для обміну інформацією в межах функціонування комунікаційної податкової платформи та забезпечити її належну роботу.

Термін – 31.08.2023.

7. Управлінню інформаційної взаємодії (Рибченко Юлія):

7.1. забезпечити організацію та супроводження проведення заходів за участі інститутів громадянського суспільства, бізнес-асоціацій, що представляють інтереси платників податків тощо; 

Термін – постійно;

7.2. перенаправляти усі запити, отримані на електронну адресу kyiv.ikc@tax.gov.ua, на електронну адресу kyiv.official@taх.gov.ua для реєстрації надалі в системі електронного документообігу відповідно до вимог Інструкції. 

Термін – постійно;

7.3. розмістити інформаційне повідомлення щодо роботи комунікаційної податкової платформи на субсайті Головного управління ДПС у м. Києві вебпорталу ДПС.

Термін – 31.08.2023;

7.4. надавати звіт про заходи, проведені у межах роботи комунікаційної податкової платформи Головного управління ДПС у м. Києві до Департаменту організації роботи Служби ДПС.

Термін – щотижня та за вимогою.

8. Управлінню документального забезпечення та електронного документообігу (Нагорна Юлія) забезпечити реєстрацію звернень, які надходять на електронну адресу комунікаційної податкової платформи Головного управління ДПС у м. Києві, відповідно до вимог Інструкції.

Термін – постійно.

9. Керівникам самостійних структурних підрозділів Головного управління ДПС у м. Києві Мусаєвій Лесі, Коваленку Андрію, Кахерській Ользі, Кравчук Олені, Міщанчуку Андрію, Баляс Наталії, Санжарівському Олександру, Король Вікторії, Двірку Олександру, , Морозу Олександру, Лаврик Марії, Макаревичу Олександру, Лопатіну Олександру, Прудніковій Ельвірі, Дудці Ірині, Козлову Ігорю, Денисенку Юрію, Антонович Віті:

9.1. забезпечити належний оперативний розгляд звернень, які надходять на електронну адресу комунікаційної податкової платформи, структурними підрозділами відповідно до функціональних повноважень.

Термін – постійно;

9.2. забезпечити участь у заходах, які проводяться у межах роботи комунікаційної податкової платформи, працівників структурних підрозділів Головного управління ДПС у м. Києві.

Термін – постійно.

10. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

 

В. о. начальника                                                                     Марина ТВЕРДОХЛЄБ