Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Головне управління ДПС у м. Києві та ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана» підписали меморандум про співпрацю

опубліковано 07 липня 2020 о 17:25

Основною метою співпраці, у рамках меморандуму, є створення умов профорієнтації молоді для подальшої роботи в Головному управлінні ДПС у м. Києві.

Документ підписали начальник Головного управління ДПС у м. Києві Злата Лагутіна та ректор університету Дмитро Лук’яненко.

На зустрічі, присвяченій підписанню меморандуму, представники Університету та столичної ДПС окреслили основні вектори співробітництва.

Так, співпраця передбачає навчання здобувачів освіти за дуальним принципом – податкова забезпечує повноцінний робочий процес, а саме підвищення рівня знань та умінь у сфері оподаткування, в свою чергу університет продовжує освітній процес таких студентів. Тобто, теоретичні знання тісно переплітаються з практичними навичками майбутніх спеціалістів. Такий освітній процес буде максимально наближений до вимог роботодавця.

«Співробітництво між Головним управлінням ДПС у м. Києві та Київським національним економічним університетом імені Вадима Гетьмана, ми розглядаємо як сучасну платформу,  на базі якої найкращі студенти зможуть легко долучитися до команди столичних податківців та стануть не лише її частиною, а й внесуть нові креативні підходи у нашу роботу. Для студентів це чудовий шанс спробувати себе у обраній професії та отримати якісні практичні знання.  Для податкової це можливість обмінятися досвідом з молоддю, отримати фідбек про роботу столичної податкової, та найголовніше – в майбутньому отримати кваліфікованих працівників», - підкреслила Злата Лагутіна.

Фотоматеріали по темі

  • Головне управління ДПС у м. Києві та ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана» підписали меморандум про співпрацю