Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Столичні податківці привітали старших колег з Днем вшанування пенсіонерів та ветеранів податкової служби України

опубліковано 01 листопада 2019 о 15:07

З нагоди свята у Головному управлінні ДПС міста Києва було організоване урочисте привітання, під час якого пенсіонерам та ветеранам податкової справи було проведено презентацію останніх досягнень столичного управління.

Окрім того, для колег провели пізнавальну екскурсію Центром обслуговування платників, під час якої вони спілкувалися з працівниками ЦОП, та, за необхідності, могли отримати відповіді стосовно отримання тих чи інших послуг.

Звичайно, у цей урочистий день не обійшлося без квітів та смаколиків для гостей управління.

«Для сучасних податківців пенсіонери та ветерани податкової справи – гарний приклад для наслідування, адже, не дивлячись на тогочасні труднощі у роботі, своєю невтомною працею вони змогли закласти міцний фундамент сучасної податкової служби», – зауважила під час зустрічі в. о. начальника Головного управління ДПС у м. Києві Нонна Багмет.

Також, Нонна Тарасівна додала, що двері податкового управління Києва завжди відкриті для старших колег і вони можуть звернутися за порадою чи допомогою.

Загалом, святковий візит пенсіонерів та ветеранів податкової справи пройшов у чудовій атмосфері, наповнений радістю від приємних зустрічей, згадками про робочі дні та минулі досягнення.