Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Столичні податківці долучилися до відзначення «Сумлінних платників податків – 2018»

опубліковано 28 листопада 2019 о 14:48

Сьогодні, 28 листопада відбулася урочиста церемонія нагородження переможців Всеукраїнського Рейтингу «Сумлінні платники податків-2018», започаткованого Всеукраїнською громадською організацією «Асоціація платників податків України».

На запрошення Асоціації, в.о. начальника Головного управління ДПС у м. Києві Нонна Багмет також взяла участь в урочистостях та вручила відзнаки 6 представникам бізнес-спільноти.

У своєму вітальному слові Нонна Тарасівна зауважила, що взаємодія з податковою – вибір та відповідальність кожного. Водночас керівниця столичного податкового управління висловила сподівання що, "історії успіху" підприємств, які ведуть свій бізнес прозоро та відповідально стануть і для інших мотивацією чесно сплачувати податки.

Зазначимо, що переможці Рейтингу продемонстрували не лише високу податкову культуру, виконання податкових зобов’язань та стабільне наповнення бюджетів, а й вагомий внесок у розбудову соціальної сфери нашої країни - фінансування соціальних програм та благодійних акцій.

Тому нагородження переможців Всеукраїнського Рейтингу «Сумлінні платники податків - 2018» це створення традиції визнання та шанобливого ставлення до кожного платника податків.

Саме завдяки їх щоденній праці, чесності та наполегливості відбуваються позитивні економічні перетворення у нашій країні та забезпечується зростання добробуту громадян.