Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Новий склад Громадської ради сформовано

опубліковано 15 січня 2020 о 17:03

В Головному управлінні ДПС у м. Києві проведено установчі збори з формування нового складу Громадської ради при Головному управлінні  ДПС у м. Києві.

Ініціативною групою допущено 17 кандидатів, які можуть брати участь в установчих зборах. До новоствореної Громадської ради увійшли представники інститутів громадянського суспільства, які на громадських засадах братимуть участь у формуванні та реалізації податкової політики.

В.о. начальника столичної податкової Нонна Багмет привітала всіх присутніх та подякувала за намір взяти участь у роботі консультативно-дорадчого органу. Нонна Тарасівна наголосила на тому, що формування якісної і професійної Громадської ради при Головному управлінні ДПС у м. Києві стане сигналом про створення майданчика на якому інститути громадянського суспільства зможуть висловлювати свої пропозиції щодо найактуальніших для платників податків питань.

Під час заходу були обрані голова, секретар та лічильна комісія Установчих зборів.

Голова Ініціативної групи з формування складу Громадської ради при Головному управлінні ДПС у м. Києві Олександр Саприкін, проінформував присутніх про роботу ініціативної групи.

Важливість конструктивної співпраці з інститутами громадянського суспільства насамперед є головним аспектом у роботі Громадської ради.

Нагадуємо, Громадська рада є тимчасовим консультативно-дорадчим органом, який утворений для сприяння участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики.