Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Публічну Присягу державного службовця складено

опубліковано 16 січня 2020 о 15:16

Сьогодні, в Головному управлінні Державної податкової служби у м. Києві, відбувся урочистий захід присвячений публічному складанню Присяги державного службовця пілотного проєкту «Дуальна освіта: нова форма підготовки кадрів для органів ДПС».

У заході взяли участь представники Державної податкової служби України на чолі з заступником голови ДПС України Дмитром Венцковським, в.о. начальника Головного управління ДПС у м. Києві Нонна Багмет, представники німецького Товариства Міжнародного Співробітництва (GIZ), Київської школи економіки та Університету ДФС, а також ментори та фахівці Головного управління ДПС у м. Києві.

Вітальною промовою відкрив урочистий захід заступник голови ДПС України Дмитро Венцковський. Він зазначив, що основна мета проєкту – сприяти розвитку нового формату підготовки спеціалістів, які будуть відповідати потребам нової податкової працюючи чесно та відповідально.

В.о. начальника ГУ ДПС у м. Києві Нонна Багмет привітала присутніх та акцентувала увагу на тому, що столичне управління ДПС завжди старається бути лідером змін, які проходять у ДПС та репрезентує себе як надійний та сучасний роботодавець та максимально сприяє становленню студентів як спеціалістів. Нонна Тарасівна висловила сподівання, що даний проєкт буде продовжуватися і в майбутньому та побажала всім учасникам пілотного проєкту здобути нові уміння, навички та стати справжніми фахівцями податкової справи.

Зі своїми промовами також виступили представник GIZ Ukraine – Томас Маєр та Ректор Університету державної фіскальної служби України Павло Пашко.

В ході зустрічі відбулося урочисте складання Присяги державного службовця студентами – учасниками пілотного проєкту «Дуальна освіта: нова форма підготовки кадрів для органів ДПС». Новопризначені держслужбовці присягнули гідно нести звання державного службовця.

Від сьогодні, новоприйняті співробітники відомства, будуть навчатися та працювати під наставництвом досвідчених фахівців Головного управління ДПС у м. Києві.

В.о. начальника ГУ ДПС у м. Києві Нонна Багмет підписала наказ про призначення молодих спеціалістів на посади державних службовців, та на завершення заходу звернулася до нових працівників висловивши сподівання на плідну співпрацю та, загалом, на подальший успіх проєкту.

Фотоматеріали по темі

  • Публічну Присягу державного службовця складено