Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Головне управління ДПС у м. Києві поглиблює взаємодію з Головним управлінням Держпраці у Київській області – укладено Меморандум про співпрацю

опубліковано 04 лютого 2020 о 14:06

Сьогодні, четвертого лютого 2020 року в.о. начальника Головного управління Державної податкової служби у м. Києві Нонна Багмет та начальник Головного управління Держпраці у Київській області Роман Семчук підписали Меморандум про співпрацю та взаємодію, метою якого є консолідація зусиль спрямованих на профілактику правопорушень у сфері трудових та податкових відносин.

Зокрема, документом передбачається подальша скоординована робота працівників обох установ, що допоможе зменшити у столиці системні порушення законодавства про працю та зайнятість населення, що в свою чергу буде спонукати столичних роботодавців до прояву сумлінності у питаннях доброчесної сплати податків.

Зауважимо, наразі, з метою виконання Доручення Прем’єр-міністра України від 22.01.2020 № 2313/0/1-20 Головне управління ДПС у м.Києві та Головне управління Держпраці у Київській області проводять потужну інформаційно - роз’яснювальну кампанію щодо неприпустимості допуску до роботи працівників без належного їх оформлення.