Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Представники Податкової агенції Швеції відвідали столичну податкову

опубліковано 20 лютого 2020 о 12:04

Сьогодні, у рамках програми міжнародного співробітництва до Державної податкової Служби України прибула делегація Податкової агенції Швеції на чолі з Генеральним директором пані Катрін Вестлінг Палм.

З ознайомчим візитом шведська делегація завітала до Головного управління ДПС у м. Києві. Разом з ними, відвідали столичне управління податкової представники ДПС України, зокрема, заступник Голови Державної податкової служби України Михайло Тітарчук.

В.о. начальника Головного управління ДПС у м. Києві Нонна Багмет разом з фахівцями ГУ ДПС у м. Києві провели екскурсію Центром обслуговування платників ГУ ДПС у м. Києві, а також детально ознайомили гостей з сервісною складовою роботи столичної податкової.

Зустріч продовжилась у форматі «круглого столу», де сторони жваво обговорювали відмінності у процесі надання послуг, а також ділилися своїми досвідами, який є ефективний у рамках співпраці.

Місією шведської делегації є започаткування довгострокового проєкту з надання технічної допомоги Державній податковій Службі України для посилення її інституційної спроможності.

Фотоматеріали по темі

  • Представники Податкової агенції Швеції відвідали столичну податкову