Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

З 23 березня 2020 року, на період дії надзвичайної ситуації та карантину, столичні Центри обслуговування платників надаватимуть адміністративні послуги виключно в онлайн режимі.

опубліковано 23 березня 2020 о 08:26

Друзі, повідомляємо, що з 23 березня 2020 року, на період дії надзвичайної ситуації та карантину, столичні Центри обслуговування платників надаватимуть адміністративні послуги виключно в онлайн режимі.

- Пам’ятка щодо адміністративних послуг, які можуть бути отримані в електронномувигляді за посиланням

- Звертаємо увагу, що на цей час зупиняється перебіг строків звернень за отриманням адміністративних та іншихпослуг та строків надання цих послуг. Після припинення надзвичайної ситуації та карантину перебіг цих строків буде продовжено з урахуванням часу, що минув до його зупинення.

Поряд з цим, закликаємо користуватися електронними сервісами ДПС.

- Вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою: http://cabinet.tax.gov.ua, а також через субсайт Головного управління ДПС у м. Києві офіційного вебпоталу ДПС.

- Якщо у вас відсутній електронний цифровий підпис (ЕЦП), звертаємо увагу, на можливість отримання ЕЦП онлайн через Приват24.

Електронні скриньки:
- kyiv.official@tax.gov.ua - офіційна електронна пошта Головного управління ДПС у м. Києві, для інформаційного обміну з органами виконавчої влади, підприємствами, установами, організаціями.

- kyiv.public@sfs.gov.ua - для подання запитів громадянами на отримання публічної інформації.

- kyiv.zvernenya@sfs.gov.ua - для подання електронних звернень громадян (електронні звернення від громадян приймаються в Головному управлінні ДПС у м. Києві у вигляді сканкопій чи фотокопій письмових звернень з підписом заявника із зазначенням дати та місця проживання).

- idd@tax.gov.ua - для отримання інформаційно-довідкових послуг без використання електронного цифрового підпису.

Додатково з контактами Головного управління ДПС у м. Києві можна ознайомитися на субсайті Головного управління ДПС у м. Києві у рубриці «Контакти»
(інформація буде оновлюватися)

Ми надаємо послуги виключно онлайн у зв'язку із запровадженням на території міста Києва надзвичайної ситуації та введенням, Протоколом міської влади, додаткових обмежувальних заходів на території міста Києва, направлених на запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої короновірусом SARS-CoV-2.
Сподіваємось на ваше розуміння.

Подбаймо про власну безпеку та безпеку своїх рідних.

Бережіть себе та своєздоров’я!