Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Електронна скринька для листування з питань напрямку роботи адміністрування податків і зборів з юридичних осіб

опубліковано 08 квітня 2020 о 14:43

Головне управління ДПС у м. Києві з метою запобігання поширення коронавірусної інфекції та для налагодження зворотного зв'язку з податковою службою пропонує використовувати електронні сервіси, зокрема, здійснювати оперативне онлайн листування.

Так, за допомогою електронної скриньки Головного управління ДПС у м. Києві kyiv.yur.link@tax.gov.ua можна звернутись з питань податку на прибуток, СЕА ПДВ, єдиного податку ІІІ та ІV групи, місцевих податків і зборів, екологічного податку та рентної плати, проведення камеральних перевірок, застосування штрафних санкцій тощо.

Разом з цим, повідомляємо, що без ідентифікації платника податків відповіді будуть надаватися по прямим законодавчим нормам. Зокрема, може бути надана довідкова інформація, посилання на веб-портали на яких розміщено дані, які використовуються в господарській діяльності суб’єктів господарювання та інша інформація, що не становить комерційної таємниці, не є конфіденційною інформацією та не належить до інформації з обмеженим доступом, крім випадків передбачених законом. 

Дані, що містяться в інформаційних ресурсах ДПС України щодо господарської діяльності конкретного платника податків, можливо отримати за допомогою електронного листування з наявністю фото/скан копії звернення, яке відповідає вимогам статті 5 Закону України від 02.10.1996 року № 393/96-ВР  «Про звернення громадян».

Зверніть увагу! На сайті столичної податкової служби оновлено електронні адреси й за іншими напрямками роботи. Також у рубриці «Контакти» можна знайти актуальні номери телефонів Головного управління ДПС у м. Києві.