Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Виявили факт корупційних правопорушень столичними податківцями – повідомте до управління з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у м. Києві

опубліковано 16 квітня 2020 о 12:43

Головне управління ДПС у м. Києві повідомляє, що управлінням з питань запобігання та виявлення корупції постійно ведеться робота у напрямку попередження та викриття корупційних правопорушень серед працівників податкової служби. У тому числі здійснюється відпрацювання отриманих повідомлень викривачів корупційних злочинів.

Викривачами, в розумінні Закону України від 14.10.2014 №1700-XII «Про запобігання корупції», можуть бути особи, що володіють достовірною інформацією про корупційні правопорушення та готові надати її для подальшого опрацювання уповноваженим працівникам з питань запобігання корупції.

Протягом першого кварталу 2020 року інформація викривачів до управління з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС м. Києва, не надходила.

Нагадуємо, викривачі, які володіють достовірною інформацією про корупційні правопорушення можуть звернутися у письмовому та усному вигляді до управління з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у м. Києві. Розгляд отриманої інформації також може здійснюватися в анонімному вигляді у разі, якщо вона стосується конкретної особи, містить фактичні дані та може бути перевірена.

Інформація щодо корупційних правопорушень приймається з понеділка по четвер: з 9 до 18 год., п’ятниця: з 9 до 16:45 год. (обідня перерва: з 13 год. до 13:45 год.) відповідальною особою, а саме: начальником управління з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у
м. Києві - Гражевським Станіславом Володимировичем.

Повідомити про факти можливих правопорушень, пов’язаних з корупцією можливо таким чином:

- за телефоном: (044) 454-70-33.

- на офіційну електронну адресу Управління з питань запобігання та виявлення корупції: kyiv.prev.corr@tax.gov.ua.

- під час особистого прийому громадян: пн. - чт.: з 09 год. 00 хв. до 18 год. 00 хв., пт.: з 09 год. 00 хв. до 16 год. 45 хв. (обідня перерва: 13 год. 00 хв. до 13 год. 45 хв.) за адресою: м. Київ, вул. Шолуденка, 33/19, каб. 211.

Шановні громадяни, доводимо до Вашого відома, що інформація, яка повідомляється викривачами вважається конфіденційною. Відомості про викривача не підлягають розголошенню.