Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Порядок отримання адміністративних послуг у ЦОП на період послаблення карантину

опубліковано 10 червня 2020 о 11:37

Головне управління ДПС у м. Києві повідомляє, що у зв’язку із прийняттям постанови Кабінету Міністрів України від 20 травня 2020 року № 392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів» столичні ЦОП відновили свою роботу, проте з деякими обмеженнями, аби упередити можливі випадки зараження.

Для зручності платників фахівцями столичної податкової було розроблено Пам’ятку щодо адміністративних послуг, які можуть бути отримані в електронному вигляді, а також ті, які надаються безпосередньо у столичних ЦОП.

За можливості, для отримання необхідних послуг, просимо користуватися електронними сервісами ДПС в Електронному кабінеті. 

Вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою: http://cabinet.tax.gov.ua, а також через субсайт Головного управління ДПС у м. Києві офіційного вебпоталу ДПС за умови наявності електронного цифрового підпису.