Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Головне управління ДПС у м. Києві здійснює розсилку інформаційних повідомлень для суб’єктів господарювання - осіб з інвалідністю

опубліковано 17 липня 2020 о 14:42

З метою спрощення отримання послуг особами з інвалідністю, столична податкова служба розробила роз’яснювальну листівку щодо можливостей роботи в Електронному кабінеті та надсилає її цій категорії платників, для практичного ознайомлення.

Така інформаційна акція покликана довести платникам можливість отримати послуги, не відвідуючи податкову, що дозволить зекономити час та ресурси.

За даними Головного управління ДПС у м. Києві, у столиці налічується 2048 таких суб'єктів господарювання. З них 330 при реєстрації вказали свої електронні адреси, тому роз’яснювальні листи були надіслані на  їх емейли. Проте, переважна кількість платників отримала їх поштою.

Нагадуємо, на сайті Головного управління ДПС у м. Києві створено банер «Інформація для осіб з інвалідністю», який наповнюється тематичними матеріалами. Сьогодні він був доповнений роз’яснювальним відео  щодо отримання електронних ключів.

Фотоматеріали по темі

  • Головне управління ДПС у м. Києві здійснює розсилку інформаційних повідомлень для суб’єктів господарювання - осіб з інвалідністю