Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Головному управлінні ДПС у м. Києві проводиться профільне навчання співробітників щодо обслуговування людей з інвалідністю

опубліковано 23 липня 2020 о 18:00

Аби зробити візит до податкової максимально комфортним для платників податків – людей з інвалідністю, у Головному управлінні ДПС у м. Києві розпочалося профільне навчання для співробітників ЦОП.

Уже сьогодні стартував перший семінар на тему «Практичні рекомендації щодо особливостей обслуговування різних категорій відвідувачів» за підтримки Спілки громадських організацій людей з інвалідністю Києва.

Під час семінару співробітники податкової мали змогу більше дізнатися про етикет та етику спілкування з особами з інвалідністю, проаналізувати правову та соціальну сторони питання.

Враховуючи нинішні обставини, зокрема карантинні обмеження, працівники  ГУ ДПС у м. Києві були розподілені на навчальні групи, дві з яких вже пройшли тематичну лекцію.  А наступні групи продовжать навчання незабаром. Зауважимо, лекція проводилася з дотриманням усіх протиепідемічних рекомендацій.

Головне управління ДПС у м. Києві підтримує заходи, які спрямовані на підтримку діалогу між податковою та платником, а також щиро вітає партнерство, яке сприяє впровадженню нових підходів до вдосконалення сервісу у податковій.