Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Головне управління ДПС у м. Києві та ТВ ВГО «Асоціація платників податків України» в м. Києві підписали Меморандум про партнерство та співробітництво

опубліковано 28 липня 2020 о 13:43

Начальник Головного управління ДПС у м. Києві Злата Лагутіна та Голова територіального відділення Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України» Павло Погиба підписали Меморандум про партнерство та співробітництво.

Основною метою співпраці, у рамках Меморандуму, є втілення ефективних форм співпраці ГУ ДПС у м. Києві та ТВ ВГО АППУ в м. Києві щодо посилення ролі громадського суспільства у реалізації державної політики у сфері проведення економічних реформ, в реалізації державної податкової політики та запобігання правопорушенням у сфері податкових відносин.

На зустрічі, присвяченій підписанню Меморандуму, представники ТВ ВГО «Асоціація платників податків України» та столичної ДПС окреслили основні вектори співробітництва.

Зокрема, Меморандум передбачає необхідність здійснювати взаємне представництво у консультаційно-дорадчих органах. А також, проведення спільної роботи над удосконаленням податкового законодавства. Так, сторони зможуть залучати експертів з числа громадськості для визначення позиції різних соціальних груп населення. Крім того, столична податкова та ТВ ВГО АППУ організовуватимуть масово-роз’яснювальну, навчальну та консультативну роботу щодо застосування законодавчих норм та положень у формі навчальних семінарів.

«Співробітництво між Головним управлінням ДПС у м. Києві та Всеукраїнською громадською організацією «Асоціація платників податків України» покликане створити в України сприятливі умови для розвитку національного підприємництва, розвивати партнерські відносини між владою та бізнесом, доносити необхідність чіткого дотримання норм законодавства України, а також розвивати сервісну складову», - підкреслила Злата Лагутіна.