Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Столичні податківці та представники Американської торговельної палати обговорили актуальні питання бізнесу

опубліковано 05 жовтня 2020 о 16:47

Сьогодні, 05 жовтня, у приміщенні Головного управління ДПС у м. Києві відбулася зустріч керівництва столичної податкової та представників Американської торгівельної палати в Україні. Метою засідання була підтримка діалогу між державою та бізнесом щодо питань податкового адміністрування.

Частково зустріч пройшла у режимі офлайн. Участь у ній взяли керівник Головного управління ДПС у м. Києві Злата Лагутіна, заступники керівника столичної податкової, віце-президент Палати Тетяна Прокопчук, керівник напрямів «Оподаткування», «Митна політика» Оксана Швець та співголови профільних комітетів.

Представники компаній-членів Американської торговельної палати в Україні приєдналися до зустрічі в онлайн режимі.

Під час першої частини засідання обговорювалися питання щодо стратегічних планів та цілей Головного управління ДПС у м. Києві, зокрема, стосовно адміністрування податків.

Так, Злата Лагутіна поінформувала присутніх про подальші структурні зміни управління, роботу із забезпечення прозорого та своєчасного відшкодування ПДВ, майбутнє втілення цифрових рішень. Також керівник столичної податкової розповіла про особливості проведення контрольно-перевірочної роботи під час карантинних обмежень.

Друга частина засідання була присвячена обговоренню поточних питань бізнес-спільноти.

«Для Головного управління ДПС у м. Києві, як і для всієї податкової служби загалом, надзвичайно важливо у своїй діяльності утримувати чітку грань між державницькою позицією та інтересами бізнесу. Ми налаштовані на підтримку двостороннього діалогу, який допоможе у забезпеченні максимально рівних умов ведення бізнесу та однаково справедливі правила діяльності для всіх підприємців», - зауважила Злата Володимирівна під час зустрічі.

Представники Американської торговельної палати в Україні підкреслили важливість діалогу влади та бізнесу і запевнили у своїй готовності до співпраці.