Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Запровадження програмного забезпечення «РРО в смартфоні» - актуальна тема під час засідання «круглого столу»

опубліковано 22 жовтня 2020 о 13:06

Вчора, 21 жовтня, у Головному управлінні столичної податкової було проведено засідання «круглого столу». Фахівці податкової служби столиці та представники бізнесу, у форматі  ZOOM-конференції, обговорили переваги нової системи функціонування ПРРО.

У ході онлайн-спілкування, фахівці столичної податкової  розповіли як працюють програмні РРО, які їх переваги, порівняно з класичними РРО та що очікує бізнес за умови їх застосування.

Спікери звернули увагу слухачів, що ДПС організовано надання інформаційної підтримки (допомоги) платникам податків – користувачам ПРРО та АРІ фіскального сервера. Для цього удосконалено роботу столичних Центрів обслуговування платників податків, Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг Інформаційно-довідкового департаменту ДПС та подовжено роботу кол-центру ДПС.

Також, фахівці нагадали, що на субсайті Головного управління ДПС у м. Києві єдиного вебпорталу ДПС створено банер «Програмні РРО». В якому розміщена інформація щодо запровадження, реєстрації та застосування програмних РРО.

Учасники заходу змогли поставити свої запитання та отримати змістовні відповіді стосовно заявленої теми.

Подібні заходи будуть проводитись і надалі.