Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Заступник начальника столичної податкової Оксана Малихіна взяла участь у «Tax&Business Talks A2B Forum»

опубліковано 20 листопада 2020 о 15:11

Сьогодні, під час заходу«Tax&Business Talks A2B Forum», який присвячений найактуальнішим питанням у сфері оподаткування, Оксана Малихіна розповіла про амністію капіталу, нульову декларацію та загальне декларування, а також про шляхи їх запровадження та наслідки.

За словами Оксани Михайлівни, податкова амністія полягає в легалізації заощаджень і майна отриманих як на території України, так і за кордоном, шляхом офіційного декларування доходів та сплати певної суми податків. Податкова амністія, зокрема, дасть можливість оцінити реальний стан економіки та доходів населення. Максимальний ефект від податкової амністії, може бути досягнутий у разі запровадження загального декларування.

Серед учасників форуму були присутні представники влади, бізнесу, адвокати та експерти. Захід відбувся у двох форматах: офлайн та онлайн. Обговорення стосувалися питань реформування податкової служби, важливих аспектів податкового права та проблемних питань ведення господарської діяльності в умовах карантинних обмежень.