Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Внесено зміни до Порядку формування плану-графіка планових перевірок платників податків

опубліковано 24 листопада 2020 о 09:46

Головне управління ДПС у м. Києві повідомляє, що наказом Міністерства фінансів України від 07.09.2020 № 548 (набрав чинності 13.11.2020)(далі – Наказ № 548) викладено у новій редакції Порядок формування плану-графіка проведення документальних планових перевірок платників податків.

Зокрема, визначено, що план-графік документальних планових перевірок на поточний рік оприлюднюється на офіційному вебсайті центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну податкову політику, до 25 грудня року, що передує року, в якому будуть проводитися такі документальні планові перевірки. Оновлення річного плану-графіка здійснюється у разі його коригування.

Внесення змін до плану-графіка проведення документальних планових перевірок на поточний рік допускається не частіше одного разу у першому та одного разу у другому кварталах такого року, крім випадків, коли зміни пов'язані зі змінами найменування платника податків, що вже був включений до плану-графіка, та/або виправлення технічних помилок.

Порядком також визначено критерії відбору платників податків від високого до незначного ступеня ризику.

Більш детально ознайомитись з Порядком формування плану-графіка проведення документальних планових перевірок платників податків, затвердженим Наказом № 548, можна за посиланням:

https://tax.gov.ua/zakonodavstvo/podatkove-zakonodavstvo/nakazi/74912.html