Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Засідання «круглого столу» щодо практичних аспектів застосування програмних РРО

опубліковано 26 листопада 2020 о 09:38

У столичній податковій службі 24 та 25 листопада відбулися чергові засідання «круглого столу» за участю фахівців столичної податкової та суб’єктів господарювання м. Києва. Тематика заходів – обговорення практичних аспектів застосування програмних реєстраторів розрахункових операторів. Засідання проводилися за допомогою платформи для онлайн-конференцій ZOOM.

Під час онлайн - спілкування  фахівці  податкової акцентували увагу на головних законодавчих змінах у застосуванні РРО, надали практичні рекомендації щодо використання програмного забезпечення під час проведення розрахункових операцій. Також учасникам пояснили нові терміни, які супроводжують використання програмних РРО.

Суб’єкти господарювання столиці отримали вичерпні відповіді на питання, що стосуються нововведень у запровадженні програмних касових апаратів.

Завдяки онлайн - заходам, представники бізнесу мають змогу поспілкуватися з податківцями у форматі прямого діалогу та отримати інформаційну та роз’яснювальну допомогу з питань, що стосуються їх господарської діяльності.

Практика проведення таких заходів продовжується.