Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У столичній податковій відбулася урочиста відеоконференція нагородження переможців Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків – 2019»

опубліковано 04 грудня 2020 о 13:50

Сьогодні в Головному управлінні ДПС у м. Києві відбулася урочиста церемонія, яка присвячена нагородженню переможців Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків – 2019», організатором якої є Асоціація платників податків України.

Під час заходу, що відбувся у форматі відеоконференції, були присутні начальник Головного управління ДПС у м. Києві Злата Лагутіна, Голова Ради ТВ ВГО АППУ в м. Києві Павло Погиба та суб’єкти господарювання м. Києва, які за підсумками минулого року визнані найсумліннішими платниками.

На вищому рівні захід відбувався у стінах ДПС України в онлайн форматі. З вітальними словами до представників бізнесу звернулися почесні гості, представники ВГО «Асоціація платників податків України» та керівництво ДПС України.

«Показовим є те, що у числі номінантів Всеукраїнського рейтингу в масштабах країни є такі сумлінні платники, як ви. Ті, хто чесно робить свою справу й сумлінно виконує обов’язки, хто щоденно забезпечує підґрунтя для розбудови нашої країни. Вдячна  всім за це та щиро вітаю з перемогою.  Будьте успішними та  ефективними», – такими словами привітала переможців Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків - 2019» Злата Лагутіна.

Нагадуємо, що Всеукраїнська громадська організація «Асоціація платників податків України» щорічно проводить нагородження сумлінних платників, які є зразковими в питаннях податкової культури, своєчасності сплати податків, розмірі заробітної плати та кількості офіційно працевлаштованих працівників.