Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Фахівці столичної податкової взяли участь у веб - дискусії ВГО «Спілка податкових консультантів України»

опубліковано 18 грудня 2020 о 13:25

Вчора, 17 грудня 2020 року, відбувся вебінар фахівців ВГО «Спілка податкових консультантів України», в якому взяли участь представники Головного управління ДПС у м. Києві. Тема веб - дискусії – «Зміни в податковому законодавстві – 2021, до чого готуватися бізнесу і що необхідно знати податковим консультантам. Актуальні питання податкового обліку в 2021 році».

Заступник начальника управління – начальник відділу діловодства та організації діяльності управління інформаційно-аналітичного забезпечення Інна Бонковська під час заходу виступила на тему «Мала податкова реформа 2020: аналіз змін до ПКУ, передбачених законом № 466-ІХ та № 786-ІХ, яким буде фокус уваги ДПС в податкових перевірках в 2021 році».

Так, спікер розповіла про зміни податкового законодавства, які діють на сьогодні щодо проведення перевірок, а також поінформувала про нововведення, які впроваджуються з 01.01.2021. Окремо зупинилася на змінах до ст. 42.4 ПКУ, а саме листуванні платників податків та контролюючих органів через електронний кабінет.

Інна Бонковська зосередила увагу слухачів на інформації щодо процедури відновлення втрачених документів платниками та порядку зупинення строків проведення перевірок всіх категорій платників. Також розповіла про нюанси оформлення результатів перевірок, починаючи з 2021 року.

Учасники заходу мали змогу почути актуальну податкову інформацію, обговорити нововведення та поставити запитання спікеру. Захід відбувався із використанням програми Zoom.