Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У столичній податковій задіяно кращі практики управління персоналом

опубліковано 29 грудня 2020 о 08:40

Нещодавно підрозділ кадрового забезпечення та розвитку персоналу столичної податкової здобув перемогу у Всеукраїнському конкурсі «Кращі практики управління персоналом», організатором якого стало Національне агентство України з питань державної служби (НАДС).

Робота підрозділу удостоєна першого місця в номінації «Краща практика наставництва в державному органі». Диплом вручено начальнику управління кадрового забезпечення та розвитку персоналу Вадиму Дідку.

«Перемога   у Всеукраїнському    конкурсі  для   Головного управління  ДПС  у м. Києві – показник ефективної роботи та свідчення унікального досвіду, який зумовить підвищення мотивації, ініціативності та професійної активності персоналу. Разом з колегами пишаємося, що столична податкова запровадила одну з кращих практик управління персоналом серед державних органів», – зазначила начальник управління ДПС у м. Києві Злата Лагутіна.

Подробиці конкурсу

У вересні 2020 року НАДС оголошено Всеукраїнський конкурс «Кращі практики управління персоналом», долучитися до якого мали змогу представники служб управління персоналом з усієї країни. Одним з претендентів на участь у конкурсі став підрозділ кадрового забезпечення та розвитку персоналу столичної податкової, яким було подано заявку на участь. «Дуальна освіта: нова форма підготовки кадрів для органів державної влади» – така краща практика була представлена для участі в конкурсі. Столичною податковою вперше в історії органів державної влади, у т.ч. ДПС, проведено пілотний проєкт «Дуальна освіта: нова форма підготовки кадрів для органів ДПС». Серед основних результатів успішно проведеного пілотного проєкту є: ефективне застосування на практиці системи адаптації, вдале створення належних умов для отримання практичних знань та вмінь на робочому місці, а також запровадження потужного інституту менторства в ГУ ДПС у м. Києві.

Так, конкурсною радою НАДС розглянуто заявки та у грудні 2020 року оприлюднено результати конкурсу на офіційному вебсайті НАДС, за підсумками яких підрозділ кадрового забезпечення та розвитку персоналу Головного управління  ДПС  у м. Києві став одним із призерів.