Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбулося засідання експертних груп ДПС та Ради бізнес-омбудсмена з податкових питань

опубліковано 29 грудня 2020 о 18:21

У рамках Комунікаційної податкової платформи відбулося засідання експертних груп ДПС та Ради бізнес-омбудсмена з податкових питань. 

Чергова зустріч була присвячена обговоренню питань оподаткування та аналізу системних проблем, з якими стикаються платники податків.

Учасники розглянули проблемні питання, які надійшли від платників на адресу Ради бізнес-омбудсмена. Мова йшла, зокрема, щодо функціонування системи електронного адміністрування ПДВ, виконання податковою службою судових рішень тощо.

Так, наголошувалося, що наразі ДПС вчасно відшкодовуються всі заявлені платниками кошти. Крім того, завдяки зростанню надходжень з ПДВ податкова повертає накопичені на початок цього року невідшкодовані суми податку.

Фахівці ДПС надали вичерпні відповіді на запитання, а також проконсультували щодо новацій, які очікуються у новому році.  

Нагадаємо, що робота експертних груп ДПС та Ради бізнес-омбудсмена передбачена Меморандумом про партнерство і співробітництво, підписаним у листопаді поточного року ДПС та РБО.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»