Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Онлайн роз’яснення з питань застосування програмних РРО

опубліковано 25 січня 2021 о 09:22

Фахівцями столичної податкової служби 22 та 25 січня 2021 року організовано та проведено засідання «круглого столу» у форматі ZOOM конференцій. Така форма спілкування є актуальною під час карантинних обмежень та дозволяє надати інформаційну підтримку суб’єктам господарювання, які вже використовують або мають намір використовувати програмні РРО.

Працівниками управління контролю за розрахунковими операціями були донесені до учасників заходу основні аспекти застосування програмних реєстраторів розрахункових операцій, акцентувалась увага на перенесенні термінів для обов’язкового застосування суб’єктами господарювання РРО, про переваги застосування реєстраторів розрахункових операцій, як для продавців так і для покупців товарів.

Питання які найбільше цікавили учасників заходу це – торгівля через мережу Інтернет. Фахівці управління надали детальні роз’яснення за яких умов необхідно застосовувати РРО/ПРРО з врахуванням способів доставки товарів та видів оплати. Всі відповіді ґрунтувалися з посиланням на законодавчі норми та з наведенням прикладів.

 

Спілкуйтесь з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтесь на канали інформування ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine