Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У столичній податковій відбувся публічний захист магістерських робіт студентів, які навчаються на дуальній формі навчання

опубліковано 04 лютого 2021 о 16:54

Сьогодні, 04 лютого 2021 року, у Головному управлінні ДПС у м. Києві відбувся публічний захист магістерських робіт студентів, які беруть участь у пілотному проекті «Дуальна освіта: нова форма підготовки кадрів для органів ДПС».

Зі вступним словом до студентів звернулася начальник Головного управління ДПС у м. Києві Злата Лагутіна, яка у своїй промові зазначила, що участь в пілотному проекті – це сміливість та відвага для кожного студента, адже працювати і навчатися одночасно – це надзвичайно складно. Злата Лагутіна побажала присутнім успіхів у захисті дипломних робіт та впевненості у своїх здібностях.

Також до студентів звернувся в.о. ректора Університету державної фіскальної служби України Антон Монаєнко, який висловив сподівання, що досягнення позитивних результатів під час публічного захисту магістерських робіт – це успіх, не тільки для Університету та ДПС, а й для держави в цілому.

Під час захисту магістерських робіт студенти презентували свої напрацювання за допомогою сучасних інформаційних технологій з використанням мультимедійного обладнання, що надавало матеріалам досліджень наочності та дозволяло екзаменаційній комісії оцінити рівень підготовки кожної магістерської роботи.

Екзаменаційна комісія на чолі з заступником начальника Головного управління ДПС у м. Києві Інною Якушко відзначили високий рівень підготовки студентів та результатів їх досліджень, актуальність, новизну та практичну спрямованість їх тематики.

Вітаємо студентів із успішним захистом магістерських робіт! Успіхів та здобутків у податковій справі!