Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проведено зустріч з питань застосування новацій у використанні РРО та оформлені трудових відносин з найманими особами

опубліковано 04 лютого 2021 о 10:25

Днями,  у приміщенні податкової інспекції Голосіївського району м. Києва проведено зустріч, яка була присвячена обговоренню питань, що стосуються застосуванню РРО. На зустрічі були присутні представники податкової служби столиці та платники єдиного податку першої – четвертої групи.

Під час зустрічі фахівці Головного управління ознайомили учасників з останніми змінами та нововведеннями у порядку застосування РРО та ПРРО у 2021 році та з початку 2022 року.

Податківці зосередили увагу на основних аспектах застосування суб’єктами господарювання реєстраторів розрахункових операцій.

Зробили акцент на перенесенні термінів для обов’язкового застосування деяких категорій платників, розповіли про переваги використання, як для продавців так і для покупців товарів, та  надали роз’яснення щодо скасування деяких штрафних санкцій.

Крім того, обговорювалось питання неприпустимості допуску до роботи найманих працівників без оформлення з ними трудових відносин, а також питання негативних економічних та соціальних наслідків незадекларованої праці та виплати заробітної плати без сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Фахівці  Головного управління ДПС у м. Києві  і надалі будуть проводити роз’яснювальну роботу з питання застосування реєстраторів розрахункових операцій та програмних реєстраторів розрахункових операцій серед платників столиці. 

 

Спілкуйтесь з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтесь на канали інформування ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine