Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Онлайн-засідання «круглого столу» щодо особливостей застосування РРО та програмних РРО

опубліковано 15 лютого 2021 о 15:37

Днями, у Головному управлінні столичної податкової відбулося онлайн-засідання «круглого столу» з представниками столичного бізнесу. Темою заходу стало обговорення особливостей застосування реєстраторів розрахункових операцій та програмних реєстраторів розрахункових операцій».

Під час онлайн-спілкування фахівці податкової служби столиці роз’яснили учасникам заходу основні аспекти застосування суб’єктами господарювання РРО/програмних РРО. Також, спікери розповіли про категорії суб’єктів господарювання, які звільняються від застосування РРО/ПРРО, про скасування механізму «кешбек» та звернули увагу бізнесу на розміри фінансових санкцій за порушення порядку застосування РРО/ПРРО, які діють на сьогодні.

Крім того, податківці нагадали, що на субсайті Головного управління ДПС у м. Києві єдиного вебпорталу ДПС функціонує банер «Програмні РРО», в якому розміщена інформація щодо запровадження, реєстрації та застосування програмних РРО.

В ході онлайн-засідання представники бізнесу змогли поставити свої запитання та отримати кваліфіковані відповіді стосовно заявленої теми.

Проведення тематичних засідань «круглого столу» є важливим у налагодженні діалогу з представниками бізнесу, що в свою чергу дає можливість бізнес-спільноті бути в курсі нововведень податкового законодавства. Тож, практика проведення таких заходів буде продовжуватися і надалі.

 

Спілкуйтесь з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтесь на канали інформування ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine