Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Ельвіра Пруднікова: у січні кияни подали 1379 декларацій про майновий стан і доходи, отримані у 2020 році

опубліковано 16 лютого 2021 о 16:14

«У січні поточного року громадяни подали 1379 декларацій про майновий стан і доходи та задекларували отримані в 2020 році доходи на суму близько 1,1 млрд гривень. Сума податку на доходи фізичних осіб, самостійно визначена до сплати, складає понад 28,3 млн грн, сума військового збору – майже 3,4 млн гривень», – повідомила заступник начальника Головного управління ДПС у м. Києві Ельвіра Пруднікова.

Доходи у сумі понад 1 мільйон задекларувала 131 особа. До сплати в бюджет визначено близько 21,1 млн грн податку на доходи фізичних осіб та майже 2,2 млн грн військового збору.

Громадяни та фізичні особи, які провадять незалежну професійну діяльність, мають право подати декларацію за 2020 рік до 01 травня 2021 року. Останній день подання декларації – 30 квітня 2021 року. Податкові зобов’язання, визначені такими фізичними особами у деклараціях, мають бути сплачені до 01 серпня 2021 року.

«Декларування доходів та сплата податкв і зборів з отриманих доходів – обов’язок кожного громадянина, від якого залежить економічний розвиток нашої держави», – наголосила Ельвіра Пруднікова.

 

Спілкуйтесь з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтесь на канали інформування ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine